sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vaalipäivä

Viimeinen mahdollisuus vaikuttaa siihen ketkä ja miten Muuramea johdetaan seuraavat neljä vuotta. Paljon on tärkeitä asioita tulossa päätettäväksi ja tarvitaan oikeat henkilöt niiden tekemiseksi. Peruspalveluiden parantaminen ja säilyttäminen, opetustoimen saattaminen vastaamaan oppilaiden tarpeita, Elinkeinopolitiikan pitäminen vahvana sekä Muuramen itsenäisyyden turvaaminen, ovat vain muutamia esimerkkejä siitä mihin äänestämällä voit vaikuttaa.


Nukkuvien äänestäjien on viimein syytä herätä ja käydä äänestämässä. Erityisesti haluan vedota nuoriin, jotka pääsevät ensimmäistä kertaa äänestämään kunnallisvaaleissa, että käyttäkää äänioikeuttanne. Kunnallisessa demokratiassa tehdään suurin osa arkipäivän elämään vaikuttavista ratkaisuista ja ne vaikuttavat suuresti Keski-Suomen nuorimman ikäjakauman omaavassa kunnassa myös paljon nuoriin, vaikka he eivät äänestäisi.


Päätöksiä tekevät ne, jotka tulevat paikalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Morjens!

Nyt ehdin tulla onnittelemaan - onneksi olkoon todella kovasti. Ilahduin kovasti kun kuulin, että pääsit läpi. Tosi hyvä että uuttakin porukkaa pääsi sisään - nuorilla on siis mahdollisuuksia. Onnea ja siunausta tulevalle vaalikaudelle, olkoon se menestyksekäs niin muuramelaisnuorille kuin sinullekin.

Terkuin Karoliina