sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Ja palautetta tuli.

Selkeästi mielipidekirjoitukseni (Keskisuomalainen 5.9) aihe puhututtaa kansalaisia. Keskustelun herättäminen sopivista kampanjointitavoista olikin tarkoituksenani. Kirjoitukseni oli räväkkä, mutta niin on kyllä kalenterikin. Olen saanut paljon palautetta ja luonnollisesti se on ollut laidasta laitaan. Kuitenkin enemmistö kansalaisista tuntuu olevan kanssani samaa mieltä: tämänlainen kampanjointi ei käy! Olen saanut positiivista palautetta jopa kalenterintekijöiden puolueeseen kuuluvilta henkilöiltä. Tulen siis edelleen jatkamaan kunnallisvaalitaistelua keskittymällä ideoihini ja tavoitteisiini, enkä tule käyttämään ”muita avuja” niiden saavuttamiseksi. Uskon edelleen vakaasti, että äänestäjiä kiinnostaa enemmän se, mitä ehdokkaalla on sanottavaa, kuin se, miltä hän näyttää.


Haluan olla omalta osaltani parantamassa muuramelaisten hyvinvointia asiakysymyksiin keskittymällä. Tahdon auttaa vanhempia, jotta he saavat lapsensa hyvään päiväkotiin, tukea koulujen opetuksen hyvää tasoa ja luvata jokaiselle hoitoa sairauden sattuessa tekemällä päätöksiä, jotka takaavat kunnallisten peruspalveluiden laadun ja saatavuuden kaikille kuntalaisille, ei vain harvoille. Tulen myös tekemään kaikkeni, jotta Muurame ottaa entistä paremmin huomioon nuoremman väestönsä. Nuorisoa koskevat suunnitelmat ja päätökset tulee tehdä yhteistoiminnassa nuorten kanssa. En tule myöskään unohtamaan yhteiskuntamme tukipilareita, ikäihmisiä. Olen itse nähnyt miten monet vanhukset joutuvat tulemaan toimeen niin vähällä, vaikka he ansaitsevat enemmän.


Koulutuksen ja sosiaali- ja terveystoimen kehittäminen sekä nuorison entistä parempi huomioonottaminen kunnallisessa päätöksenteossa ovat ensiarvoisen tärkeitä kysymyksiä 2010-luvun Muuramea rakennettaessa.

Ei kommentteja: